Agena

€39,00

Veshja Agena Veshja Agena është një ngjyrë e fuqishme për një pamje shik me një dizajn të bukur dhe minimal. Përmban qëndisje me fije bronzi në krahë dhe...

Size:

Veshja Agena

Veshja Agena është një ngjyrë e fuqishme për një pamje shik me një dizajn të bukur dhe minimal. Përmban qëndisje me fije bronzi në krahë dhe bark. Lidhet me butona të vegjël metalikë prej bronzi në pjesën e pasme. Kjo veshje është për vajzat e vogla deri në 14 vjeç. Një zgjedhje e shkëlqyeshme për një stil dite ose rast të veçantë.


Materiale:

Pambuku

------------------

Për madhësinë, informacionin Kliko këtu.

Klikoni këtu për informacione transporti ose klikoni këtu për politikën e kthimit.

Na kontaktoni këtu nëse dëshironi të bëni një porosi të personalizuar.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip