Adair

$69.00

Kufja Adair është e qëndisur me rruaza qelqi dhe kristale të bardha, transparente. Një shirit koke madhështore për një princeshë të vogël që plotëson një fustan të bardhë....

Size:

  • MHDPC0000123001
  • In stock
  • Aksesorë Të reja

Kufja Adair është e qëndisur me rruaza qelqi dhe kristale të bardha, transparente. Një shirit koke madhështore për një princeshë të vogël që plotëson një fustan të bardhë.

Mund të bëhet me porosi në çdo ngjyrë.

- Prodhuar në Evropë

Madhësia: Një Madhësi (minimumi 7 vjeç)

 

_________________

Gjeni informacionin e transportit Kliko këtu.  Për informacionin e kthimit Kliko këtu.

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip