Udhëzuesi i masave

Udhëzuesi i masave

Përdorni grafikun më poshtë për të kthyer në mes të madhësive të fëmijëve në SH.B.A., MB, UK dhe Australiane.

_____

Ne rreptësisht ju rekomandojmë të na kontaktoni për matje të hollësishme. Ne do të jemi të lumtur të përgjigjemi

Whatsapp: +355 69 481 1442

(në dispozicion nga 09:00 - 17:00 CEST)

e-mail: info@mersuli.com

 

 SH.B.A.

MB Evropa Australi
12-18 m 12 m  80 cm
18-24 m 18 m 80-86 cm 18 m
23/24 m 24 m 86-92 cm 2
2T 2-3 92-98 cm 3
4T 3-4 98-104 cm 4
5 4-5 104-110 cm 5
6 5-6 110-116 cm 6
6X-7 6-7 116-122 cm 7
7 deri në 8 7-8 122-128 cm 8
9 deri në 10 8-9 128-134 cm 9
10 9-10 134-140 cm 10
11 10-11 140-146 cm 11
14 11-12 146-152 cm 12

 

Gjeni më poshtë një udhëzues për fotografi se si të matni për veshjet e bëra me porosi. Ne këshillojmë me përpikëri të na kontaktoni për informacione të mëtejshme se si të matni trupin tuaj.

Grafiku i Madhësisë së Veshjes së Grave: Ndërkombëtare
Australi 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24

MB

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

Franca & Spanja

32

34

36

38

40

42

44

46

48

50

52

Gjermania

34

36

38

40

42

44

46

48

50

52

54

Italia

36

38

40

42

44

46

48

50

52

54

56

Japonia

5

7

9

11

13

15

17

19

21

23

27

CA / SH.B.A. XXS XS XS S S M M L L XL XL 2XL 2XL
CA / SH.B.A. 0 0 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22

How to measure your body.

 

 

img

U shtua në shportë me sukses!

shqip