Dergesat

Në varësi të vendit të destinacionit, mund të ketë detyrime importi dhe taksa lokale për porosinë tuaj. Këto detyra nuk llogariten në porosinë tuaj. Ju duhet t'i llogaritni ato vetë. Ju lutemi kontaktoni zyrën tuaj doganore për më shumë informacion. Ju do të kërkohet t'i paguani ato në ndërlidhës gjatë dorëzimit.

Korrieri ynë për të gjitha dërgesat është DHL dhe Transporti standard

Nëse keni porositur me Transporti DHL Express, ju do të merrni një email që përmban Numrin tuaj të Ndjekjes pasi paketa juaj të jetë dërguar nga depoja jonë në Tiranë, Shqipëri, afërsisht 2-3 ditë pune nga data e porosisë (nëse produkti është në gjendje). 

Koha e dorëzimit varion nga 2 - 7 ditë në varësi të zonës tuaj.

Çmimet e Transportit me Transporti DHL Express

 

Transporti falas brenda Shqipërisë.

Kosto fikse e transportit prej 35 $ në të gjithë botën.

____________________________________________________________

Nëse keni porositur me Transporti standard ju do të merrni një e-mail që përmban informacionin e transportit tuaj dhe kohën e vlerësuar të dorëzimit (midis 2 - 4 javë).

Çmimet e Transportit me Transporti standard

Transporti Falas brenda Shqipërisë.

Kosto fikse e transportit prej 15 $ në të gjithë botën.

 

________________________

Magazina jonë është e mbyllur për Pushimet si më poshtë:

01 Janar 2020
Dita e Vitit te Ri
02 Janar 2020
Dita e Vitit te Ri
03 Janar 2020
Festa zyrtare ***
14 Mars 2020
Dita e Verës *
22 Mars 2020
Dita e Nevruzit *
12 Prill 2020
Pashkët Katolike *
19 Prill 2020
Pashkët Ortodokse *
01 maj 2020
Dita Ndërkombëtare e Punëtorit
24 maj 2020
Fitër Bajrami (Fundi i Ramazanit) **
31 korrik 2020
Kurban Bajrami (Festa e Flijimit) **
05 Shtator 2020
Dita e Shenjtërimit të Shën Terezës *
28 Nëntor 2020
Flamuri dhe Dita e Pavarësisë *
29 Nëntor 2020
Dita e Çlirimit *
08 Dhjetor 2020
Dita Kombëtare e Rinisë
25 Dhjetor 2020
Dita e Krishtlindjeve

 

* Pushimet që bien të Shtunën ose të Dielën do të respektohen të hënën.

** Shënim: Festat e Bajramit dhe të Kurban Bajramit mund të ndryshojnë sipas kalendarit hënor. Në rast të ndryshimeve eventuale, ju do të njoftoheni në përputhje me rrethanat.

 

Ju lutemi planifikoni në përputhje me rrethanat pasi porositë nuk do të dërgohen në këto data.