Politikat e kthimit

Kthimi dhe Rimbursimet Politika

Faleminderit për blerjet në Mersuli.

Nëse nuk jeni plotësisht të kënaqur me blerjen tuaj, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Produktet tona mund të kthehen brenda 10 ditëve nga blerja origjinale e produktit. Një produkt i ri mund të shkëmbehet për një produkt tjetër ose të kthehet për një rimbursim.

Për t'u kualifikuar për një kthim, sigurohuni që:

 • Produkti u ble në 10 ditët e fundit
 • Produkti është në paketimin e tij origjinal
 • Produkti nuk është përdorur ose dëmtuar
 • Ju keni faturën ose vërtetimin e blerjes
 • Ju morët një Numër Kthimi të Mallit (RMN) nga ne

  Produktet që nuk i plotësojnë këto kritere nuk do të konsiderohen për kthim.

  Për të marrë një numër të kthimit të mallit (RMN), na kontaktoni:

  • Me email: info@mersuli.com
  • Duke vizituar këtë faqe në faqen tonë të internetit: www.mersuli.com/howtoreturnaproduct

   Dërgoni produktin me paketimin e tij origjinal dhe faturën ose vërtetimin e blerjes dhe numrin RMN, së bashku me një shënim që tregon nëse doni të shkëmbeni produktin (dhe nëse po, çfarë produkti tjetër dëshironi të porosisni) ose një rimbursim, te:

   Rruga Eduard Mano Nr 4 Farke, Tiranë, Shqipëri

    

   Tarifat e transportit

   Pagesat e transportit të bëra në lidhje me kthimin e një produkti janë të kthyeshme.

   Sende të dëmtuara

   Nëse keni marrë një produkt të dëmtuar, ju lutemi na njoftoni menjëherë për ndihmë.

   Shitje sendesh

   Artikujt e shitjes nuk mund të kthehen.

   Na kontaktoni

   Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me politikën tonë të kthimit dhe rimbursimit, ju lutemi na kontaktoni:

   • Me email: info@mersuli.com
   • Duke vizituar këtë faqe në faqen tonë të internetit: https://mersuli.com/pages/contact-us